Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


LYCKLIGT LOTTADE

Vi var alla lyckligt lottade

fast vi kände oss bojkottade

Jag kan se ett perspektiv

i retrospekt

När vi spelade och dansade

och var ljusår ifrån ansade

bektraktades vi troligen

som "sekt"

Men vi stretade i motvinden

trots den uppenbara hotbilden

och slog vakt om det vi hade

som var vårt

Det fanns värme, solidaritet

Det fanns glädje och en kampenhet

så vi struntade i allt det

som var svårt

Du som spyr på min tillbakablick

har nog aldrig nånsin fått en kick

som den vi alla fick, vi som var med

Vissa av oss lever ännu kvar

bär på minnen av den tid som var

Vill du veta mera, kan vi ge besked

 

 

LARZ GUSTAFSSON 17/3 2023

 

Happy Paddy's Day, Shane!

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 71 gånger
Publicerad 2023-03-17 21:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP