Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


1014.WuuP!!!

_PÅ_MÅNENS_
_BLEKA_LAKAN_ÄR_
_ETT_DAMOKLESSVÄRD_

_SPETSADE_
_TOUTOLs_
#gulsotgalla#

=#==#==#==#==#=
Morgon,dagar,
omstörtnings kvällar...

I NATTENS_HÖRNKNUTAR_
ÄR #KONTRAINKOGNITO#
i gränsssssssusväng...

===
WuuP!!!

när ¤TAKET¤
mulnar...

I SKOTT-TAVLAN
mullrar
###DUALISM!###pkbf

=#==#==#==#==#=




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lollitta VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-03-18 08:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP