Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Korsdrag

Han arkiverar
på hyllor märkta "brännbart"
ungdomens nojor

dogmer som han ärvt
medföljande olater
det låga taket

och kastar sig ut
på vingar från second-hand
mot stratosfären.

Är det bättre där?
Vem vet, men han kan andas
här är högt i tak.




Fri vers av urbanjohanssonwriter VIP
Läst 49 gånger
Publicerad 2023-03-18 08:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

urbanjohanssonwriter
urbanjohanssonwriter VIP