Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


FOLK FLYTTAR FRÅN GOTLAND INNAN PUTIN INVADERAT

Putin behöver Gotland som en i östersjön
väl placerad bas som ett öga mot norden
och Sverige behöver han för att exportera
järnmalm från Kiruna för att mata Ryss-
land krigsindustri men Erdogan behöver
han bara som bromskloss för Sveriges
Natomedlemsskap.

-




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 86 gånger
Publicerad 2023-03-18 10:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP