Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

STÄMMOR SÖKER HARMONI


Alla sjunger själens sång

ifrån skapelsen en gång,

med världsalltets röstomfång.

Tonarter som är på språng.

Vår existens gör den unik.

Själens sång är ingen lik.

Vibraton med dynamik

genljuder och blir musik.

Stämmor söker harmoni.

Önskar blott en symfoni

av samklang för att få bli

till sången som allt ryms i.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 84 gånger
Publicerad 2023-03-18 08:53



Bookmark and Share


    Tidsljus
Inte harmonisk nog för min smak.
2023-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP