Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det hände i Armbåga. På en poetsajt på internet eller i en bok du köper eller lånar av en vän eller på biblioteket, där brukar händelserna vara som i en vanlig roman, novell eller dikt, att det texten handlar om är påhittadt och så är även


Det hände i Armbåga - en kort rimlik text





Det hände i Armbåga en även tyrlig natt,
där strosade omkring en lustiger katt,
den var inte helt svart och den var ej helt vit,
stundom den på strövtåg fick en invit,
en sorts hålligång vid en fontän med vatten,
det hände som sagt just den där natten.




(En text behöver inte nödvändigtvis vara 'det bästa du skrivit'.
Huvudsaken är att den är som underhållning för stunden,
att den finner sina läsare
och att du kan skriva den någorlunda läslig't.)




Prosa (Kortnovell) av lodjuret/seglare VIP
Läst 55 gånger
Publicerad 2023-03-18 11:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP