Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Central station, 18:47

Det beror inte på mig,
jag kuvas
eller kupar en hand
och dricker mig nöjd
för stunden

Det beror inte på dig,
du brottas med gammalt damm
i lägenheten
i alla hörn
du dammar på nytt
och får snart börja skrapa

Det beror inte på mannen på stan,
han har inget att säga om saken
minst har han att säga om oss
om oss vet han ingenting

Jag tror ägget
kom före hönan
det är logiskt
för mig




Fri vers (Fri form) av Ludvig Nord
Läst 73 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-03-18 10:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ludvig Nord
Ludvig Nord