Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


Universum leker med sig själv

-

Universum frågade en gång, när det var på busigt lekhumör:

Om jag är du

Och du är jag

Finns då jag?

Och finnes du?

-

För om jag är du

Och du är jag

Finns inte jag

För jag är du

-

Du existerar ej

För du är mig

Då finns vi ej

Om vi vore

Olika två

Du och jag

-

Försvunna då

Tillsammans

Upplösta

Schackmatt

-

Så sprack

Egots ram

Illusionen

Isolationen

Raserades

Vid mötet

Enigheten

Upplevd

Utan att

Någon du

Längre fanns

-




Fri vers av PFJS
Läst 51 gånger
Publicerad 2023-03-18 11:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PFJS
PFJS