Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


TÄVLINGEN

Slutade tävlingen

oavgjort?

Blev det för mycket

och kanske för fort?

Ingen försoning

Nu är det för sent

Himmelen rymmer

blott det som är rent

 

Tävlingen blev

till en mur mellan oss

Minns t o m

när vi började slåss

Grämelse bor väl

i dårarnas bröst

I retrospektiv är

det dock ingen tröst

 

 

Nu vet han att 

allt jag sade var sant

Oavsett slutstation

är det flagrant

Än ekar sånger

i själsdjupets rum

Minns också gånger

när jag varit dum

 

 

LARZ GUSTAFSSON 18/3 2023




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 78 gånger
Publicerad 2023-03-18 12:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP