Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Punkt.

Nu släpper vi lös
kreativiteten
låter orden flöda ur munnen
och tungan fladdra
det gör det hela
något banalt
men det är väl ändå
mer sanning i detta
än i all denna
jävligt dåliga poesi
som jag spyr ur mig
och mest använder
som iskalla järnrör
för att krossa idioternas
halskotor
och helst få nerverna att lossna från ryggraden

Men jag kysser idioterna på munnen
och ger en kall hand och isig blick
till genierna

Jag lämnar Kalle Haglund
för Daniel Boyaciouglou
och fortsätter spotta
på Bob Hansson

punkt.




Fri vers av Olof Dahlin
Läst 671 gånger
Publicerad 2006-08-12 11:27



Bookmark and Share


  Agnes
Ops! Fräsande rader utan självbehärskning? Eftersom jag älskar Daniel som estradpoet men vet att hans poesi inte framträder med samma sköna rytmkänsla när jag själv läser honom... så vågar jag knappt mig på att kommentera denna text. Är det jag som inte finner rytmen (vanligt fel hos mig, saknar taktkänsla) eller är det insiktsfull vrede?
2006-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Olof Dahlin
Olof Dahlin