Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En sten bland


Andra

 

En Opal funnen

i den bistra hårda jorden

det var du

 

En särskild glans

en atmosfär av egenart

en färg av brinnande rosa

 

Du var så len uti din 

hårdhet aldrig tillsammans

med guldets mjukhet

skulle du förenas




Fri vers av Irene Backström
Läst 37 gånger
Publicerad 2023-03-18 14:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström