Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi odlar


Kaprifol

 

Tomhet drar förbi

i våra hjärtans ensamhet

vi vill nå lyckans gårdar

 

Vi bänder vår ofödda lycka

genom stängda dörrars grymhet

våra ögon försvagas av de tysta

stängda hårda omedgörliga

 




Fri vers av Irene Backström
Läst 38 gånger
Publicerad 2023-03-18 15:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström