Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vackra minnen som gör ont


vackra minnen
en solig sommar
som spökar
och gör ont

i din famn
där levde jag
en del av familjen
bara ett minne

besök min grav
se tillbaka
med ett leende
att det hände

mina minnen
fagra och lyckliga
som mina känslor
nu satt eld på

lyckliga dagar
blivit till aska
frätande i sår
aldrig läkande




Fri vers (Fri form) av Sandra Frödén VIP
Läst 90 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-03-18 16:30



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Otroligt starkt och bra gestaltat i ord och flöde!
2023-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Sandra Frödén
Sandra Frödén VIP