Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sak om ghosting




Du kan stoppa in ditt kön
i vems hålor som helst
men du kan inte prata med människan.

Du kan ta hand om vilken stake som helst
men inte berätta
att du "vill gå vidare".

Det är nåt jättefel på bägge könen idag.

Vi har inte kontakt med våra könsorgan.

De är inte längre en del av oss.

De är bara antenner och gruvhål
hos knullande kroppar.

Alla borde sluta dejta, ghosta, jävlas.

Alla borde gråta.

Alla borde ta reda på när man dog.

Det är aldrig för sent
att gå på sin egen begravning.




Fri vers (Prosapoesi) av Gunnar Hilén VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-03-18 17:02



Bookmark and Share


    Tidsljus
Freud var sexfixerad spåren syns i hans efterföljd.
2023-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP