Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SLUTET ÄR INTE MIN ENDA VÄN

Är detta slutet

ska jag lägga mig ned

på sängen och bara lätta

Min ande ska då

lämna min kropp

och gå till hem - det RÄTTA

Är denna ångest

ett slags varsel jag får

om att hemfärden nu är nära?

Jag vet trots allt

att hur det än går

så finns Gud där för att bära

 

 

LARZ GUSTAFSSON 18/3 2023

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 85 gånger
Publicerad 2023-03-18 17:37



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
Dikt med vackra fromma ord till lördag kvällsbönen, En välsignad söndag önskar jag er familj Larz inför Vårdagjämningen på måndag.
2023-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP