Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

39

du smakar svett och cigg
och jag har tappat min sko
ölen sprutar, horisonten lutar
jag hoppar snedbent uppåt
ur moshpitens epicentrum
försöker fånga basgången
i min utstäckta, blöta hand
och midnattssolen strålar över
tusentals hjässors vida hav
dagen är inlåst, konserverad
varje ögonblick dokumenterat
av otaliga digitalkameror
det är 2007 för alltid




Fri vers av blimp VIP
Läst 86 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-03-18 22:40



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Menings intryck så ihoptryckta
Och ändå så befriande
"Utlösande"
Bravo!
;)
2023-03-26
  > Nästa text
< Föregående

blimp
blimp VIP