Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lite egoistiskt


Min egna död vore nog så illa
men värre är dock om de andra
går bort och lämnar mitt hjärta armt
Mer och mer får jag ensammen vandra






Bunden vers (Rim) av Anders Nordlander VIP
Läst 68 gånger
Publicerad 2023-03-18 22:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP