Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som solen väcker liv i de döda

Människornas galenskap
klingar av sakta när
de blir smekta grundligt
och intensivt som solen
väcker liv i de döda.

Du söker desperat efter
en väg ut när det är kärleken
som ska släppa in dig
djupt in i din själ.

Människornas ondska
slocknar sakta när de blir
älskade och sedda grundligt
och intensivt som
solen väcker liv i de döda.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 57 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-03-19 00:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP