Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Skepnader


Ännu en dag

Vaknade i morse

Efter en natts sömn

Och det är

Ännu en dag

Man får vara med om

Det står inte i någon lag

När livet tar slut

Den dag eller natt det händer

Och man somnar in

Känner man inte till

Och kanske är det bäst så

Att man inte vet

När livet tar slut

Och kroppen inte

Orkar med mer

Jag tackar Herren allra ödmjukast

För ännu en dag

Och att den som läser detta

Också fortfarande är med

 

Taleptox Skrev

Den 20230319

<+>




Fri vers (Prosapoesi) av Taleptox VIP
Läst 69 gånger
Publicerad 2023-03-19 06:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taleptox
Taleptox VIP