Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
immateriella rättigheter, det vill säga upphovsrätt.


Immaterialrätt

 

Utställare med sändningsrättigheter (mustiuc)på turkiska.

Ekonomiexperten om bankfrossan: ”Bolånetorskar allihopa” (expressen.se)
många människor har ett stort problem på Internet, dem kramponeras av en lurvig titel av en websida och produserar intelktuel egendom för andra.

men snart kommer ett nytt spel att släppas på utbildningsmarknaden,
från covid munmask till "ekonomimunstycke"


kanske komer du att betala dina skulder i framtid med det du har skrivit, för att det är dit elförbrukning , taxa de internet, och tid och kreativitet och
inte de till du skriver...som sålde ett tips med på ett ord.


och hur mycket det kostade dig eller oss elle samhället 
att vara foglig och god i hjärtat?
eller släpp taget och ge det moderna primitiva ett pass
giftutredare!
ja, jag vet svaret, sluta försöka förklara det för mig. "anonima trollen"

hur och vem gynnas efter en betygsandel raiting
det ena och det andra.

podcaster har ersatt de klassiska ljud- och video- eller radiosändningslicenserna med producentens namn i podcasten "pod"- bravo till deras logiska och rättvisa suveräna tänkande och uppskattning för att ta ansvar för skrivandet.

de visar var den immateriella egendomen kommer ifrån
för vilken en övergångsavgift kommer att betalas,
översättning, revision, läsning, recension.
och licensmarkeringsbladet kommer att dechiffreras och räknas.

så kortleken är summan av Merci-pinnarna som man säger, de rättfärdigas egendom.




Övriga genrer (Kåseri) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 58 gånger
Publicerad 2023-03-19 09:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP