Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vad är bättre än döden?

Tystnaden ett täcke, ett töcken, varför springer alla omkring? precis som om de har bråttom att dö…
jag kan hjälpa dem, tänker jag med ett sadistiskt uttryck.
osäkrar pistolen,
denna tyngd som manar mig till att leka med den. Leka med makten…
alla dessa teams möten.
alla dessa rädda ansikten.
smutsar ner sig för att behålla ett jobb de inte har kunskapen för att behålla…
vad håller vi på med?
ha?
alla?
Allah…
grisar har alltid trynet nära marken. Är du en gris?
blod på detta golv, tjock sörja, metalliskt doft…
någonting annat än mig styr mig…
känner mig som en karaktär i ett spel, som en sadistisk tonårig spelar, spelar mig…
så jävla vilsen… så jävla uppgiven…
vi alla kan bli de folket som Tyskarna blev på 30-talet, när vi försöker vara goda medborgare mer än goda människor, de är då vi är förlorade… och vi är förlorade…
som ett barn som söker sina föräldrars acceptans och kärlek, utan att inse att dem blivit adopterade av psykopater…
ingen bryr sig om, om de är målat blått eller rött på dörren – folk bryr sig bara om hur hemskt de är att bo där… Och de är hemskt där. Oavsett vad för färg den gömmer sig bakom. Det är hemskt…
våldtagen av kärleken, och fångad av rädsla…
ingen vill lyssna på ett folk som finner trygghet i att stå bakom galler.
jävla fegisar…
stirrar in i en gevärspipa och inser till sin stora skräck att ingen bryr sig…
din död kommer gynna någon annan,
ingenting stannar…
bom, svart…
du försvann. Men allt fortsätter som vanligt. Folk äter, skiter, knullar, super, dricker morgonkaffe, tror sig veta saker (de inte har en aning om)
den riktiga fråga är…
vad är bäst? Denna skiten…
eller döden…




Fri vers av Alexander Gustafsson
Läst 76 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-03-19 09:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Inga tillgjordheter här inte. Slutfrågan ständigt aktuell, tyvärr.
2023-03-31

  SatansSon VIP
den här var bra Alex!
2023-03-23

  Foohexa
denna skiten naturligtvis. top 1 hittills :)
2023-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Alexander Gustafsson
Alexander Gustafsson