Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


En skorpa och vi

-

På en skorpa med snedsmetad

apelsinmarmelad,

bor vi

men marmeladen börjar nu

att smaka surt

Skorpan blir mer

och mer

mjukligt sjuk

Men,

här bor vi.

-




Fri vers av PFJS
Läst 37 gånger
Publicerad 2023-03-19 09:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PFJS
PFJS