Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


HÄSTLATITUDER

Hästlatituder

gör det svårare att orka

Hästlatituder

skapar områden av torka

Av frodig växtlighet

ser man inte röken

Hästlatituderna

producerar öken

 

Prästattityder

De är faktiskt ofta värre

Ingen som lyder

Jesus får ej vara Herre

Hästlatituder

Det är olydnadens öken

Prästattityder

Man frotterar sig med spöken

 

 

LARZ GUSTAFSSON 19/3 2023

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 116 gånger
Publicerad 2023-03-19 17:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP