Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration: Skatorna i mitt liv av Lottie Ålhed


Svart och vit

Skatan den har koll
på varenda boll
hon ser allt du gör
både inomhus och utanför
Hon har ett minne som en häst
hittar alltid det som är bäst
Lämna inget på bordet kvar
det skatan tar
silverskeden är en favorit
den tar hon med flit
Jag gillar henne ändå
svart och vit så läcker att titta på







Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 68 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2023-03-19 17:23



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Ja visst är skatan fin även om hon är lite störig. Men det där med silverskedar lär vara en myt.
2023-03-20

  Lottie Ålhed VIP
En skata med koll. Kul dikt.
2023-03-20

  Öknens Ros VIP
Klok och smart skatan är
Fastän alla på den svär

2023-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP