Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


Sandvibrationer

Kurvig sandbotten i vattnet vid stranden, kornen känner hur vågornas smekande mjukt formar sandens botten till en skapelse, en avbild av sig själv. Nakna barnfötter upplever dess kurviga mönster. Fötterna viskar till sinnet om vågornas mönster, som skapats av vattnets eviga rörelse runt hela vår jord. Aldrig vilar dess vibration. Vågor manifesterade fram mönstret genom den frekvens som förbi sandbotten for. Mönster som föds av vibrationer i olika frekvenser, precis som allt i universum också, enligt vår standard model i romantisk partikelfysik.

-

Är vi som sandbotten formade av universums vågor? Skapade av vibrationer i vår unika frekvens, från den bakomliggande kvantnivån, med ett fundamentalt och ständigt vibrerande fält.




Fri vers av PFJS
Läst 42 gånger
Publicerad 2023-03-19 17:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PFJS
PFJS