Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nästan lockande

Badkarets bubblor.
Ett skumbad längs med vårens dagg.
Virvlande hårslingor.
En tå ner i det varma vattnet.
Smekande som om det vore någon annan.
Kanske.
Sammetslen nästan lockande.
Rödmålade tånaglar tittar upp från skummet.
Sträcker ut handen att ta tag i glaset.
Dess söta droppar rinner som viskande körsbärsblom.
Förför.
Schamponerar håret med dofter av vit jasmin.
När vattnet strilar längs kroppens ebenholts.
Spegelglasets imma drömmer sig bort.
Kvar blir stjärnor av den natt som närmar sig.
Handduken invirad.
Fuktig.
Smycken pryder fingrarna.
Lägger en lätt make up.
Foundation. Ögonskugga. Mascara. Lipgloss.
Handduken faller till golvet.
Kvar blir drömmar av de drömmar inte ännu upplevda.
Går ut från badrummet.
Insvept i glänsande svart tulpan.
Natten tittar på.
Stunder att älska.
Blundar.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 58 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-03-19 17:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP