Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gud o gud du är så fin

Själens innandöme
skrubbar jag ren

Själens utsida
svabbas sen

Fernissan ska jag inte glömma
fan vad jag ska fina till mig
ska få dig att drömma

Gud vad jag längtar efter dig
dina händer dina läppar
hela dig
jag ska ha hela dig
och du ska hela mig
med din famn




Fri vers av Påfågel
Läst 238 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-03-19 18:15



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Amen!
2023-03-28

  Gunnar Hilén VIP
Gud så fint och skönt som fan !
2023-03-22

  Ninananonia VIP
Den var fin..
2023-03-22

  Respons VIP
En dikt som minner om stark kärlekslängtan. Fin komposition!
2023-03-20

    Påfågel
Helgelse vad är det Larz Gustafsson? Är det själva processen att få nåd? Det är ett nytt ord för mig.

Det här är inte en religiös text jag använder Gud o gud i mer vardaglig betydelse.
2023-03-20

  Marita Ohlquist VIP
Längtan efter något mer än det som är.
2023-03-20

  Larz Gustafsson VIP
Helgelsen svarar Gud för. Inte människan.
2023-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Påfågel