Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Harry se till att få tyst på ungen!

-Pappa kan jag få en kram?
-Sluta fjolla dig pojk.
-Jag har skurit sönder
däcken på din Rolls Royce.
-Nä nu jävlar måste jag
ta i med hårdhandskarna!
-Pappa snälla bara en kram.
-Harry se till att få tyst på ungen!




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 67 gånger
Publicerad 2023-03-19 18:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP