Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sotiga fotspår

Fotstegen bär spår av sot

Kanske som en påminnelse 

Om att ingenting är för evigt 

 

Trots det lämnar allting 

Spår efter sig i form av minnen 

Tillvaron pågår i varje andetag 

Förgängligheten är en tydlig 

Kontrast till oändlighetens varande 

 

Sotet finns kvar i avtrycken 

Vi för alltid bär med oss

I djupet av våra hjärtan 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 52 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-03-20 06:47



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Vemodsvackert om minnena vi bär inom oss.
2023-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP