Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


INTERNETMAFFIANS BESKYDDARVERKSAMHET

Att betala abbonemang på IT-mafians
erbjudande om olika datorskydd är att
indirekt bli delaktig i deras kriminella
verksamhet på nätet för det är oftast
inte nåt fel på datorn utan det är dessa
it-nördar till tekniker det är fel på som
skickar ut störningar,krascher och sen-
gångarvirusar för att tvinga på folk
deras skyddsprenumerationer som ex
Restoro mfl.

Polisanmäl sådan förekomst istället.

-




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 300 gånger
Publicerad 2023-03-19 22:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP