Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Opus 8658

 

 

Förnumstig säger

att jorden är platt svårt att

överbevisa

liksom att människan i

grund och botten är född ond




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 81 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-03-19 23:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP