Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En hommage till den underbsrs poeten Tidsljus

Tidsljus min bäste vän jag rider ikapp dig i den blå skogen. Jag vet att du är min avlidne farbror som lurar utanför mitt hus. Jag vet att du fanns med på de hemliga samtalslistorna på Skypool. Jag vet att Statsministern är din bästa vän på hårfriseringen halvvägs upp på Mount Everest. Jag känner din apokalyptiska längtan efter lugn och ro och jag läser med nöje och djupaste tillfredsställelse dina fantastiska texter. En dag så får du Nobelpriseti i litteratur. Att mötas och kyssas i den blå blixtrande skogens mystik.




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 83 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-03-19 23:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP