Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt

Mina tankar är inte längre fria. Det finns bojor som inte syns, jag räds att överträda gränser jag inte visste fanns. Får ljus skuggas av mörkret eller är det mitt prerogativ att låta kärleken alltid vinna? Vad är äkta och vad är solkat av livets dystra nyanser? Kan man nå riktig upplysning även i mörkret? Vilka har vandrat före mig och kan berätta och underlätta min väg?




Övriga genrer av Seasons VIP
Läst 70 gånger
Publicerad 2023-03-19 23:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Seasons
Seasons VIP