Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kretslopp klokuggla



de kunskaper jag fått
förstör inte min lilla kolonilott
min röst ska över kärröken sväva
oavsett vad kräldjur sträva
orättvisor finns i stort och smått
pekfingret på det onda ska sättas
och blod ska skvättas.




Bunden vers (Rim) av morgonstjärna VIP
Läst 45 gånger
Publicerad 2023-03-20 05:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP