Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Påstår att barndomen inte var dålig alls.


Ord till Clark Olofsson




Du säger att "min far har aldrig petat på mig. Och min mor älskade mig som fan".

Hade jag varit du Clark hade jag ändå velat få massa kramar av min pappa och jag hade inte velat bli älskad av en fan till mamma.

Tro inte att du kan lura mig med att du inte skulle ha haft det svårt.

Varför skulle en kille som känt sig ok i livet vilja umgås med gangstrar, vara farlig för andra och sitta 45 år i fängelse.

Svara på det din stöddiga typ !




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Gunnar Hilén VIP
Läst 812 gånger
Publicerad 2023-03-20 09:08



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Är inte han en glad svensk pensionär nu som slutat ta från den rike och ge till sig själv som var fattig ?
klart han ska få njuta sin pension för den skatt han betalt under sina 45 fängelseår.
2023-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP