Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Öga för öga, tand för tand...


VEM BRYR SIG OM POLISÄNKAN?

Vem bryr sig om polisänkan?

Clark var ju idol!

Trots att rån och rofferi

ju var hans främsta mål

En kille som det daltats med

och som är asocial

Sverige är en helt

degenererad karneval

 

LARZ GUSTAFSSON 20/3 2023

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 87 gånger
Publicerad 2023-03-20 09:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP