Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regn?

Regnet faller

droppar rytmiskt 

på altanen

jag tycker om det ljudet

av regnet som faller

och blåser i vind

dripp dropp 

dripp dropp

dripp dropp

det känns tröstande 

på något vis

som om att himmelen fäller 

alla mina tårar

för då behöver inte jag

fälla dem

jag har så svårt att gråta

det är liksom inte jag 

men inombords gör jag det

men de stannar kvar inom mig

men jag vet att jag behöver förlösa dem

känslorna som jag bär med mig

alla dagar av sorg och smärta 

ja det är tur att regnet finns

för jag vet att

änglarna gråter mina tårar

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-03-20 10:12



Bookmark and Share


  Emanuel Sigridsson VIP
Det brukar vara snön som harmonierar människan, men som den metodiskt tänkande människa Du är finner jag det logiskt att Du måste även ta ställning till regnet.
2023-03-20

    Sefarge VIP
Säg ej vem regnet
Gråter för,den gör
ju det för dig!
(När känslan
faller på?)
;)
2023-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP