Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto. Eget


Från en trädtopp

Trädtoppen en utsiktsplats. Mot himlen och jorden. Vingarna hopfällda. Spaning pågår. En ensam man vandrar på en trottoar. Ett barn leker innanför ett fönster. En kvinna vilar på en säng. Ett sken omramar himlen. Snön täcker marken. I en pulkabacke hörs glada skratt blandat med gråt. Jag ser dig i en annan trädtopp. Vi seglar ut under samma himmel. Nuet härvarar.

 

©Eva Hedlund fd Langrath 2023

 




Fri vers (Prosapoesi) av Eva Langrath VIP
Läst 96 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-03-20 10:18



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
fin bild i stunden. Gillas.

2023-03-20

  Bjarne Nordbö
fin bild i stunden. Gillas.

2023-03-20

  Emanuel Sigridsson VIP
Jag kan ju inte fortsätta att tjata om det att din estetik har sin hörnsten i filmens rörelse. Nu tänker jag lämna rörelsen till fördel för stilleben. Du fryser fast scen efter scen. Din text skulle kunna liknas vid samma teknik som Edward Hopper använde. Och jag tycker att Du här har ett utmärkt sätt att sätta fingret just på den tekniken. "Nuet härvarar".
2023-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP