Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mig själv VS mina synder

 

 

En dag!

Efter min död

Kommer jag att vakna upp till livet igen

 

I en annan kropp

I en annan dröm

I ett annat universum

 

Kanske inte als i en annan än mig själv

Till evigheten öppna tid

Helvetet eller paradiset tar mig min Anda dit

 

Där möts jag med mina dumheter

Med mina elakheter

 

Mina begärelser mot mitt ansikte

Mina tysta hårdbrände år mot världen

 

Där stod jag och hatat

Och stor jag igen och hata

 

Där svär jag att döda alla som gjorde mig illa

Och här igen stor jag och vill döda alla

 

Där någonstans har jag skamligt syndat

Där har och här jag i mörkret runkat

 

Mina synder mot mig själv

Mig själv mot mina synder

 

Min domedag är alltid kommen!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 58 gånger
Publicerad 2023-03-20 10:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP