Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Du bor i mig och jag…

 

 

En gammal Anda

Spökar

Flyttar in

 

I en ung människans kropp och förvandlar ungen till gammalt

 

En ung Anda!

Spökar

Flyttar in

 

I en gammal kropp och gör det till ung

 

En gammal tanke

Spökar

Flyttar in

 

I en ny tanke och gör det till gammalt

 

En gammal dröm

Spökar

Flyttar in

 

I en nyfödd dröm och förvandlar den till gammalt

 

En manlig Anda

Spökar

Flyttar in

 

I en kvinnlig kropp och förvandlar den till en man

 

En barnslig Anda

Spökar

Flyttar in

 

I en gammal människa och förvandla den till barnsligt

 

Den unge oss

Spökar

Flyttar in

 

I den gamla oss och förvandlar oss till de vi är




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 48 gånger
Publicerad 2023-03-20 10:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP