Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Aftonbladet Idag 2023 03 20 måndag

 

 

Om man är intresserat

Kultur!

 

Rubriken!

Irak har betalt USA; S krig med miljoner döda

 

författaren!

Jan Guillou

 

Äntligen en hederlig ärlig människa talat

Skriver om hur landet har totalt förstört av USA; demokrati

Om hur vi irakier slaktades då och fortfarande slaktas

 

Av demokratin

Av USA; S tyranni

Av västvärldens diktatur  

 

Från ett modernt civilt samhälle

Tillbaka till stenåldern

Tillbaka till IS tider

 

Fri vård, fri utbildning, billigt fan så billigt var livet osv

Valuta: en (dinar) = 3/12 USA dollar

Nutiden en dollar är = ca 13 000 tusen irakiska dinar

 

Ingen pekar eller nämner pratar om

USA; S krigsbrott mot irakierna

Demokratis krigsbrott mot irakierna och andra länder

 

Demokratin pumpade vapen och att förlänga kriget mot Iran

Detsamma nuförtiden i Ukraina mot Ryssland

Vi irakierna slaktades av demokratin av SVERIGE!

 

Nu är det ukrainarnas tur att bli slakat av demokratin

Att Ukraina gå tillbaka till stenåldern

Att landet belasta med tusentals miljardskulder

 

Hjärntvättat!

Dum i huvudet presidenten DU!

Se på Irak och irakierna hur slaktas av USA, demokrati

 

Vakna och benåda ditt folk!

Älska ditt folk och sluta slakta dem!

Älska Ukraina och sluta demolera landet! 

 

Ha heder!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 99 gånger
Publicerad 2023-03-20 10:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP