Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Havets lugna böljor runt


Ön

 

Minns dej som

rödhårig klädd i overall

glad skojfrisk

när du kom in på

förrådet

 

Jag var nästan för

alldeles ung

men vi gick  tillsammans 

sommarkvällar på 

ön

 

Jag undrar hur det gått

med dig idag är vi

otroligt gamla




Fri vers av Irene Backström
Läst 42 gånger
Publicerad 2023-03-20 11:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström