Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankarna

Havets brus, rymdens rus
det stilla, det föränderliga
allt samlas i mitt hjärtas öra

Jag hör viskningar, från fjärran
där land och hav möts
där fruktan och längtan försonas

Ingenstans är riktigt klar
och vindens riktning enkelriktad
Samverkans strålar binder allt
samman...




Fri vers av Seasons VIP
Läst 68 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-03-20 13:16



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Fina tankar
2023-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Seasons
Seasons VIP