Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tya min själ


Kan mörkret bli mörkare

Kan orken bli svagare

Kan liv sluta sukta död



När vänder mörker in till ljus

När vänder orken till styrka

När vänder livet tillbaka



När slutar saknaden sakna









Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-03-20 13:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP