Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barbro Westerholm


lämnade efter sig viktiga budskap
till de efterlevande
frågan om de lyssnar utan hennes
glödande gestalt
hon lärde ut vikten att gå sin egen väg
och slå in stängda dörrar
HbtQ rörelsen fick ett namn
hennes sista kamp
var mot ålderismen
och knappt påbörjad




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 101 gånger
Publicerad 2023-03-20 13:47



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
finns program kanel 2
med kunniga och binbjudna
där temat tas upp
drabbar alla om de får leva
2023-06-16
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP