Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


eget foto..tack för idag klokuggla.


ankdammen

sakta steg gryningen ur bädden
invirad i dimma
för att upplösas i tårar
som föll flödigt över ankorna
vilka trivdes i det våta

mötande över asfaltsfloden
hukade under sitt paraply
eller vandrade raskt
med prickiga glas genom pölarna
först då solen vaknade
ljusnade den grå himlen




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 43 gånger
Publicerad 2023-03-20 16:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP