Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


LÄTTNAD MÄTTNAD SÖMN

Lättnad, mättnad, sömn

Grått och regnigt ute

Som en dröm!

Lättnad, mättnad, sömn

Vägen går mot slutet

Klara ström!

 

Favoritprogram

"Salvage Hunters"-gänget

tittar fram

Sorgen samlar damm

liksom annat skräp

som skuld och skam

 

 

LARZ GUSTAFSSON 20/3 2023

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 75 gånger
Publicerad 2023-03-20 14:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP