Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


FRIDFULLT

Fridfullt blir ett hot

som många kämpar mot

Stygg är tystnaden

och lugnet fienden

 

LARZ GUSTAFSSON 20/3 2023




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 152 gånger
Publicerad 2023-03-20 14:38



Bookmark and Share


  MaLo VIP
Så otäckt sant!
Vi har blivit obekväma i stillheten och tystnaden. Nog ska det fram en mobiltelefon i så fall om det blir någon sekund över...

2023-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP