Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Opus 8660

 

 

Skulle skriva om

rovan men tiden försvann

genom ett hål i

fickan sökte i timmar

och fann istället en kär

 

gammal vän som gått

ur tiden för länge sen

på kyrkogården

allt enligt inskriptionen

på den mörka gravstenen




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 129 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-03-20 18:49



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
så snyggt framförd i sin djupa enkelhet. Gillas.
2023-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP