Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
........Okey


Tjena

 

Vi speglade oss på

Rotebros parkeringsplats

jag hade fyllt korgarna

 

Du ställt dom i skuffen

på din gamla Merssa

vi tog en snabb cigg

 

Startade min Harley

sedan jag fixat hatten

dragit igen skinnjackan




Bunden vers av Irene Backström
Läst 45 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-03-20 18:50



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Här äger du verkligen ; )
2023-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström